Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Közösségi Kertek Éjszakája Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 31.
ImageAz országban egyre népszerűbbek a közösségi kertek: a Közösségi Kertek Éjszakája kezdeményezéshez szombaton a Palotavárosban és Szárazréten is csatlakozhatunk 18 órától. Szíves vendéglátás és vidám program várja a családokat mindkét városrészben a környezettudatosság, a friss zöldségek-gyümölcsök és a jó társaság jegyében.
Tovább...
 
15 éves a Kincs-Kultúra-Sport Kulturális és Szabadidős Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2017. augusztus 30.
Fennállásának 15. évfordulóját ünnepelte a kincsesbányai Kincs-Kultúra-Sport Kulturális és Szabadidős Egyesület, s nem is akármilyen módon: az immár hagyományossá vált családi napon!
Tovább...
 
Egészségnap és kiadvány a fogyatékkal élőkért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 30.
ImageJövő szombaton az esélyegyenlőség jegyében Nyílt családi egészségnapot rendeznek a Viktória Rehabilitációs Központban szűrővizsgálatokkal, játékos programokkal és az intézmény szolgáltatásainak kipróbálási lehetőségével.
Tovább...
 
Színpompás díszmadarak kétnapos, országos kiállítása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. augusztus 30.
Színpompás kanárik, Gould amandinák, amazon-, törpe- és hullámos papagájok, galambok és simogatható törpenyulak is láthatóak lesznek szombaton és vasárnap a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. A Díszmadárbarátok Székesfehérvári Egyesülete 23. alkalommal rendezi meg hagyományos, országos jellegű kiállítását, melyről sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.
Tovább...
 
Misével emlékeznek Mihályi Gyuláné, Eszti nénire Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 30.
ImageSzombaton délután misével emlékeznek a zenebarátok a tíz évvel ezelőtt elhunyt Mihályi Gyuláné, Eszti nénire, a város zenei életének kiemelkedő egyéniségére. A tiszteletadó rendezvényt a Prohászka templomban tartják.
Tovább...
 
Emlőszűrések Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. augusztus 30.
ImageA mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában működik. Ide várják 2017. szeptember 7.-ig Szabadegyházáról, majd Székesfehérvárról azokat a hölgyeket mammográfiás vizsgálatra, akik meghívó levelet kaptak.
Tovább...
 
Nincsen nyár dinnye nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. augusztus 30.
ImageTalán egyetérthetünk abban, hogy a nyár legkedveltebb, s legtöbbet fogyasztott „étke” a görögdinnye. Ezt a tökfélék családjába tartozó, Afrika déli részéről származó növényt sokan gyümölcsnek tartják, mert a virágzás után a magházból fejlődik ki és megtartja a magokat. Termesztéstechnikailag viszont zöldségnek számít, s kulináris felhasználása sem tér el nagyon a zöldségekétől.
Tovább...
 
Miért jó meztelenül aludni? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. augusztus 30.
ImageA kánikulában egyre többen dobják le ruhadarabjaikat, s dőlnek le a kanapéra a lehűsített lakásban. Hideg sör / limonádé a kézben, és jön a pihegés, valamint az elképzelt „ideálisabb” időjárás víziója. (Ha meg beköszönt az ősz, akkor persze visszasírjuk a nyarat, télen meg pláne.) Az izzadás elkerülése végett és a pihentető alvásra koncentrálva pedig a hálóing/kisgatya is kimenőt kap éjjel. Mai témánk: miért egészséges, ha meztelenül alszunk? (Merthogy az! Nagyon is!)
Tovább...
 
49 helyszín, 120 programelem, 1.185 fellépő Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 30.
ImageAz Országalmánál értékelve a 2017-es Székesfehérvári Királyi Napok rendezvénysorozatot dr. Cser-Palkovics András polgármester azt mondta: „(…) a másfél hétnek az a legfontosabb üzenete, hogy ez a város a történelmét ismeri, tiszteli, és felelősséggel fölvállalja a mában is.”
Tovább...
 
Országszerte lesznek az Alba Innovárhoz hasonló élményközpontok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. augusztus 29.
A szeptembertől élesben működő Alba Innovár digitális élményközpontba látogatott Deutsch Tamás Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos és dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
Mit igyunk, ha fojtogat a forróság? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. augusztus 29.
Image„Hát sört” – vághatnánk rá azonnal, ám legyünk egy kis tekintettel azokra is, akik elvetik az alkohol minden formáját, akik vezetni kénytelenek a kánikulában (és a zéró tolerancia jegyében nem kockáztatják meg a büntetést), illetve vannak, akik telítődtek a sör ízével – így nyár végén. (Na, jó, ez nem olyan valószínű, de azért tételezzük fel ezt az opciót is, hogy jogos legyen e cikk megszületése.)
Tovább...
 
<< Első < Előző 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11672 - 11682 / 20480